فهرست مطالب
مراقبت از دستگاه قطعه شویی

مراقبت دستگاه

استفاده صحیح و مراقبت دستگاه

1) تابلو برق: ورودی های تابلو برق باید به صورت ایمن به دستگاه وصل شود. حدالمقدور از چاه ارت و محافظ جان استفاده شود. دستگاه ها دارای کلید حرارتی و کنترل بار می باشند که از سوختن دینام و فشار بروی ورودی برق جلوگیری می کند. کنترل فاز برای جلوگیری کردن ازاشتباه ورودی به دستگاه قرار دارد.

2) پمپ دستگاه: گریس کاری بهترین مراقبت از پمپ های این نمونه دستگاه است که در زمانی 7روزه باید انجام شود.

3) گیر بکس دستگاه: گیربکس دستگاه دارای کلاج بوده و در صورت گیر کردن، قطعه به صورت هرز می تابد. این امر باعث جلوگیری از خرابی قطعه و صدمه به گیربکس و موتور می شود. در صورت نیاز به فشار بیشتر 2 مورد تعبیه شده است. که در صورت سفت نمودن، استهلاک بیشتر و مقاومت بیشتری برای نگه داشتن سبد را دارا می باشد.

تعویض لنت گیر بکس معمولا بعد از 5 تا7 سال الزامی می باشد.

4) فیلتر دستگاه: کار جداسازی اولیه قطعات بالای 2 میلی متر را دارا می باشد. معمولا فیلتر دستگاه را هرروز صبح قبل از شروع به کار باید تمیز کرد. این امر جداسازی را بهتر انجام می دهد. دسترسی به فیلتر در تمام دستگاه ها بسیار راحت بوده.

5) عایق آب بندی: عایق های آب بندی تمامی دستگاه ها از نوع لاستیک حبابی می باشد. این نوع عایق مقاومت خوبی نسبت به مواد و آب گرم را دارد. اگر به ظاهر دستگاه اهمیت می دهید، حتما در دوره های یک ساله این نوع لاستیک باید تعویض شود. قیمت این لاستیک به صورت جزئی می باشد.

6) تمیز کاری دستگاه: در مطالب قبل توضیحاتی راجب دستگاه داده شد. اما شستشوی دستگاه بعد از تعویض آب درزمان مناسب باید انجام گیرد. معمولا دستگاه ها دارای 2 دریچه تخلیه می باشد و یک شیر. شیر تخلیه کار اولیه تخلیه آب را دارا می باشد. بعد از آن دریچه دارای 4 پیچ می باشد که بعد از تخلیه اولیه باید باز شود. گل و لای کف دستگاه باید تمیز شود. دسترسی بسیار راحت جهت تمیز کاری از خصوصیات دستگاه ها می باشد. که این امر باعث شده که آبگیری مجدد دستگاه با حداقل کثیفی انجام گیرد.

7) کنترل فشار سنج دستگاه: دستگاه ها دارای فشار سنج بوده که بستگی به نوع دستگاه در درجه خاصی قرار می گیرد. فشار سنج ها کار کنترل و نازل پاشش را انجام می دهد. در صورت بالا رفتن فشار، چک کردن سوراخ های نازل کاری الزامی است. دقت به فشار سنج در استارت اولیه بهترین مراقبت از نازل ها و پمپ دستگاه می باشد.

8) کنترل آب دستگاه: آب دستگاه در دمای 70 تا 85 درجه قرار دارد. که کار تمیز کردن قطعه راحت تر انجام پذیر است. این کار باعث تبخیر آب شده و کم کردن آب کاری است اجتناب ناپذیر. به همین صورت کنترل حجم آب کاری است الزامی که با اضافه کردن اب بدون هوا رفع می شود.

9) دودکش مناسب: دستگاه هایی که از سوخت گاز یا گازوئیل بهره مند هستند دارای خروجی گاز منوکسید کربن هستند. که تهویه ای مناسب و لوله کشی برای خروج گاز از محل کار، مخصوصا در محیط های بسته کاریست الزامی.

10) گیریس کاری: دستگاه دارای 3 گیریس خود که یکی برای پمپ که توضیح داده شد. یکی برای گردان و یکی برای گیربکس است. گیریس کاری پمپ در دوره های 7 روزه باید انجام گیرد. که معمولا بین 1 دسته یا 2 دسته گیریس پمپ را احتیاج دارد. گردان وسط تمامی قطعات دستگاه در مرحله اولیه گیریس شده و گردان وسط معمولا در دوره های 6 ماهه احتیاج به گیریس کاری دارد. گیر بکس در دوره هایی 2ساله احتیاج به گیرس کاری دارد.

11)توازن وزن در داخل دستگاه: قرار گرفتن قطعه در داخل دستگاه به بهترین نحو این است که قطعات سنگین مخصوصا ماشین های سنگین در مرکز سبد وقطعات سبک تر در اطراف دستگاه قرار گیرد.

12) استفاده از پودر مناسب و مقدار پودر: استفاده از مواد شوینده متناسب با قطعه، کار تمیز کردن را سرعت می بخشد. همچنین مقدار مناسب بر حسب حجم مخزن دستگاه و رعایت مقدار مواد شوینده کار شستشو را به بهترین نحو ممکن انجام می دهد.

معمولا استفاده از یک کیلو و پانصد گرم در هر 100لیتر باید انجام گیرد. توضیحات بیشتر در قسمت پودرشستشو داده شده.

برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.